Egy jó kis média lejátszó program: SPlayerIngyenes médialejátszó program: SPlayerA SPlayer segítségével zenéket és filmeket játszhatunk le, fájlokat, DVD-ket vagy streaming adásokat is megnyithatunk. Egyszerű kezelőfelülete ellenére tucatnyi szolgáltatással rendelkezik, ilyen a feliratok kezelése, az equalizer, a képkockák elmentése, többféle felbontás és lejátszás beállítása,A program beépített kodekekkel rendelkezik, minden fontos formátumot magától lejátszik, és kimondottan a minél alacsonyabb rendszerigényre optimalizálták.
A lejátszó rendelkezik mindenféle kép- és hangjavító algoritmusokkal, de akkumulátoros üzemre kiélezett laptopos módja is van.
Első indításakor egy rövid beállítási varázsló fogadja a felhasználót, itt többek közt a használt hangrendszer típusát lehet megadni, illetve azt, hogy mekkora legyen a feliratok betűtípusa, és hasonló paramétereket.
Az alkalmazás egy online adatbázisból a lejátszott filmekhez automatikusan le tud tölteni angol és kínai nyelvű feliratokat, ez a hazai felhasználók számára például japán filmek megtekintésekor jöhet jól.Támogatott formátumok:
AIF, AIFC, AIFF, ALAC, AU, SND, WAV, CDA, CSF, Kongói Demokratikus Köztársaság, DSM, DSV, DSA, DSS, AC3, DTS, VOB, IFO, D2V, FLAC, FLV, FLC FLIC, IVF, IVM, MKA, MIDI, 3GP, 3GPP, APE, MP3, M4A, M4B, AAC, MPC, OGM, OGG, RMVB, RATDVD, RA, RM, SWF, DAT, AVI, WMA, WMV.


Érdemes egy próbát tenni vele.


Letöltő oldal - Download Page


Forrás: origo. hu - szoftverbazis.hu
0 megjegyzés: